Tre interessanten links/hjemmesider fandt jeg i dag. Jeg er i gang med at undersøge, hvordan man i en undervisningssituation (i faget Historie) kan lave en historisk tidslinie sammen med eleverne. Jeg fandt nogle gode redskaber på nettet, og samtidig fandt jeg også hjemmesiden circaVie, hvor man ved hjælp af tekst og egne fotos kan lave en tidslinie over ens eget liv.
Prøv selv at se ved at klikke her .

Dagens andet link/hjemmeside handler om menneskehedens værdier, attituder og principper. Jeg var i gang med at finde inspirerende historier til en artikel om identitet. I min søgen snublede jeg over hjemmesiden “HumanityQuest.com“, hvor man forsøger at finde ud af, hvad mennesket og menneskeheden er for noget. Nærmere bestemt: Hvad er det for værdier, attituder, principper, osv., der kendetegner mennesket. Man kan blandt andet finde en lang række opslagsord, som så linker videre til artikler og bøger om emnet.
Se hjemmesiden her .

Sidste link drejer sig om klip fra biograffilm. Jeg bruger ofte korte klip fra kendte film, for i min undervisning og forkyndelse at illustrere et tema. Nu er der oprettet en hjemmeside, ved navn WingClips, som består af mange hundrede klip fra en lang række store film. Disse klip kan ses og downloades, og er af hjemmesidens ejere blev udvalgt netop fordi disse klip er brugbare i en prædiken eller en gudstjeneste.
Klik her og se hjemmesiden.