Jeg har været så (dum)dristig at oprette et valgfag om Rollespil.Active Image
De elever, der har valgt faget, har store forventninger til det og glæder sig til at komme ud og spille rollerne. Jeg har opdaget, at det kræver en hel del at sætte et rollespil i gang. Der skal skabes en verden, en historie og forskellige roller. Fantasien skal virkelig slippes løs.
Lige for øjeblikket går tiden med at lave det udstyr og de våben, der skal bruges. Det er i sig selv også en udfordring, men faktisk ganske hyggeligt at sidde med eleverne og skære i elektrikerrør, liggeunderlag og læder (nogle af de ingredienser, der skal til at skabe et rollespilsvåben).
…og så har jeg opdaget, at rollespil er ved at blive noget rigtig stort i Danmark. Rigtig mange mennesker bruger hundrevis af timer på det.
Læs eventuel mere om rollespil på hjemmesiden LiveForum her.