September 2007 udkom min første bog, “I pagt med Gud”. Se i spalten her til venstre, om bogen (klik på billedet af bogens forside).
I dag kom endnu en anmeldelse af bogen, denne gang i Avisen Udfordringen.
Jeg har her samlet klip fra de anmeldelser, der indtil videre er kommet:

Pagt for dummies. Nu er den her. Bogen, som let og enkelt forklarer, hvad pagt er, og hvilken vidtrækkende betydning den rigtige pagt har (…) Bogen går i dybden med ordet pagt set ud fra, hvordan ordet bruges i Bibelen. Men også i den gennemgående historie, som indleder hvert kapitel i bogen. Denne historie viser rigtig godt, hvordan en pagt indgås (…) Bogen er meget let at læse. Og det tjener til forfatterens ros” (Avisen Udfordringen, 15/5/2008)

En letlæst gennemgang af pagter og pagtstanker. Riis Jensen formulerer, at det er hans ønske at formidle en større forståelse af og indsigt i, hvad den nye pagt ved Jesu blod betyder for mennesket her og nu. Det gør han i en letlæselig og let forståelig tekst” (lektørudtalelse fra Dansk Bibliotekscentral)

De forskellige ritualer og betydninger bliver grundigt forklaret og man kommer helt tæt på Abraham, da Gud slutter sin pagt med ham. Ved at have denne kendskab bliver flere dele af kristendommen mere konkrete og forståelige, bl.a. dåben og vores nye identitet i Jesus. (…) De 86 sider er overkommelige at komme igennem, og der er stor opmuntring i at tage Guds pagt helt ind til livet, så den rigtig kan skærme os” (Bladet Til Tro, oktober 2007)

Dybe sandheder formidlet til nutidsdanskere – ung som ældre – i et læseværdigt sprog” (Bladet Liv i troen, oktober 2007)

Bogen har stærke billeder på nødvendigheden af, at der måtte udgydes blod i forbindelse med pagtsindstiftelsen. Og der peges på, at indgangen til pagten er gennem dåben (…) Vi inviteres faktisk til at leve i det, vi har fået gennem dåbspagten” (Indre Missions Tidende, Villy Sørensen, 2007/48)

Det er et godt arbejde, CRJ har gjort med at gøre pagtstankerne i GT levende, forståelige og tilgængelige i et nutidigt sprog. (…) Videre viser CRJ, hvordan pagtsaftalen med navns nævnelse sker gennem dåb og tro, så den enkelte gives at bære Guds navn. Han gennemgår også fint Jesu opfyldelse af den gamle pagts store forsoningsdag. CRJ får også trukket mange fine pointer frem om hvordan vi på forskellige måder lever i pagter i dag – og hvilke konsekvenser det kan have at bryde dem” (Avisen Tro & Mission, april 2008)