Jeg læste i går, i IMT, om en temmelig speciel hjemmeside.
Det drejer sig om hjemmesiden “You’ve been left behind” – på dansk: “Du er blevet ladt tilbage”.

Nogle kristne mener, at der vil komme en dag, hvor alle kristne bliver bortrykket til Himlen. Tilbage på jorden vil alle uomvendte så være, og det er efter denne bortrykkelse, at der bl.a. vil ske de ting vedr. Antikrist, tegn på panden, osv., som er beskrevet i Åbenbaringsbogen.

Langt de fleste kristne mener dog, at der ikke vil være en sådan tidsperiode, mellem de kristne bortrykkelse og verdens undergang, men at det hele sker på én gang.

For dem, som tror på det førstnævnte, er der nu oprettet den særlige hjemmeside, “You’ve been left behind”. Her kan kristne, som forventer at blive bortrykket, med et kodeord indtaste navne og adresser på ikke-kristne familiemedlemmer, samt gemme vigtige bankdokumenter, adgangskoder, testamenter, osv. Når så bortrykkelsen har fundet sted, sendes disse dokumenter og emails automatisk til de efterladte…

Denne særlige tjeneste koster så 40 dollars pr. år, indtil bortrykkelsen.

Du verden, hvor er nogle kristne dog skøre!