Her i weekenden havde jeg vagt, lørdag og søndag. Der var 11 elever på skolen.
Som vagtlærer kan man lave en række aktiviteter med eleverne, og jeg valgte, at vi søndag skulle en tur til vores gamle menighed, i Karlslunde. Jeg tænkte, det ville blive en anderledes og positiv oplevelse for dem.
Og minsandten, om ikke alle 11 var klar og oppe, søndag morgen kl. 8, så vi kunne få hurtig morgenmad og køre mod Karlslunde. Det er jo altid en oplevelse at være til gudstjeneste der, og jeg glæder mig også over de mange gange jeg får lov at være gæste-præst der. Og så er det jo sjovt at se og høre elevernes reaktioner bagefter. Det var en rigtig positiv oplevelse. Også at høre eleverne synge med på den lovsange, som de jo kender i forvejen, fordi vi også synger dem på efterskolen.
Vi sluttede udflugten af i vores tidligere “yndlings-skov”, Trylleskoven, som ligger lige syd for Karlslunde.