Salem: Mysteriet

1.000,00 kr.

SPILLERE: 4 – 5 spillere.
ALDER: Fra 11 år.
TIDSFORBRUG: 1 – 2 timer.
Et spændende brætspil med indbygget mysterie. Deltagerne åbner kuverter med spor, der har med søskendeparret Shula og Tristans forældre at gøre. Der er 8 kuverter med spor, og for hver kuvert skal deltagerne vælge en mistænkt, besøge potentielle vidner og skabe tillid blandt Salems beboere før de kan få lov at interviewe øjenvidner. Til sidst samles trådene i fælles historiefortælling, hvor deltagerne både inddrager den, de mener er hovedmistænkt, og et personligt afslutningskort, som de skal forsøge at få den fælles historie til at slutte med.
Mekanismen med fælles historiefortælling bruges også i spillet Krøniken.

3 på lager

Varenummer (SKU): spillegudsrige-mysteriet Kategori: Tag:

Beskrivelse

Historierne om kongeriget Salem tager udgangspunkt i en tidslinje, og en afgørende begivenhed er i år 104, da et forældrepar forsvinder. Forældrene er en del af kirken Vejen, og det er tydeligt, at forældrenes forsvinden har noget at gøre med deres relation til kirken og den kristne tro.


Det er spillernes opgave at samle beviser og sammen fortælle en historie om, hvad der er sket. Der skal udpeges mistænkte og der skal findes personer, som vil vidne imod de mistænkte.


Spillet “Salem: Mysteriet” fokuserer på to ting: Dels den fælles historiefortælling og dels et stykke vigtigt detektivarbejde. “Mysteriet” foregår over 8 runder, og hver runde får deltagerne en kuvert med nye spor. Det er op til deltagerne at læse og fortolke sporene, og de skal hver især vælge én eller flere, som de mistænker. Sporene fra Salems Politi leder naturligvis i en bestemt retning, men den endelige konklusion, som kommer i spillets fælles historiefortælling, står deltagerne selv for.


UDDRAG AF MANUALEN (BRUG OP/NED PILENE TIL AT BLADRE):
Manual-Mysteriet