Escape Room: Fængslet tro (print-selv)

700,00 kr.

SPILLERE: 3 – 5 spillere.
ALDER: Fra 12 år.
TIDSFORBRUG: 40 – 60 minutter.
Et spil for 3-5 personer, som lukkes ind i et lokale, som skal forestille det fængsel apostlen Paulus og Silas lige her sluppet ud af. En transportabel, kristent-pædagogisk udgave af de kendte ‘Escape Room.’

Varenummer (SKU): spillegudsrige-faengslettro Kategorier: , , Tag:

Beskrivelse

Bemærk at dette er en print-selv udgave. Du modtager en Zip-fil med dokumenter, som skal printes på forskellige måder.
Først ser deltagerne en introvideo, hvor de møder historien om Paulus i fængslet. De får at vide, at de nu stadig sidder i fængslet og skal prøve at slippe ud derfra – men først skal de finde ud af hvad det var, Paulus troede på.
Spillet består dels af 3 kuverter med opgaver relateret til Paulus og Jesus. Men først og fremmest består spillet af opgaver som kræver samarbejde og ikke-lineær tænkning, når deltagerne skal finde rundt i lokalet og søge efter koder og talkombinationer, som åbner for kuverterne med opgaverne.
Spillet er en transportabel, kristen-pædagogisk udgave af de såkaldte ‘Escape Room’, hvor deltagerne lukkes ind i et lokale og ved hjælp af objekter, nøgler, talkombinationer og skjulte spor skal finde ud af lokalet.
I det transportable ‘Fængslet tro’ er der ikke avancerede faldmekanismer, magnetiske dørlukninger osv., men masser af kort med hints, opgaver og billeder der tilsammen giver både svar på spørgsmålene i kuverterne og koderne til at komme videre i spillet.

INTROVIDEO:
Se introvideoen: Den video deltagerne skal se, før de lukkes ind:

KRAV: Kræver ingen forkundskaber om kristendommen – ja, man kan sige, at folk med stor viden om kristendommen vil finde flere af spørgsmålene i spillet meget simple.
UDSTYR: Saks, tape, hobbykniv. Og bemærk, at der kræves adgang til mindst én mobiltelefon med internetadgang og en app, der kan scanne QR-koder.

Content missing