Discipelspillet (Varulv/Mafia) (print-selv)

300,00 kr.

ANTAL: 8 – 48 deltagere.
Engagerende social leg. Kristen/bibelsk udgave af “Varulv” og “Mafia.”

Varenummer (SKU): discipelspillet-1 Kategorier: ,

Beskrivelse

Et sjovt og engagerende socialt spil for 8 – 48 spillere. En bibelsk/kristen udgave af kendte sociale spil som “Varulv” og “Mafia” og computerspillet “Among Us.”
Deltagerne får udleveret et spillekort, som giver dem en rolle som fx discipel, farisæer, Moses, Noah, osv. Det bliver så “nat”, og de, der er farisæere, skal forsøge at “stene” disciplene. Når det bliver “dag”, skal disciplene prøve at finde ud af, hvem der er farisæere iblandt dem og ekskommunikere dem.
Dette er en print-selv udgave, hvilket betyder, at du modtager en zip-fil med dokumenter, som skal printes ud. Spillekortene bør efterfølgende blive lamineret.

Nødvendige redskaber:
Printer, Lamineringsmaskine og lamineringslommer til A4, Saks/skæremaskine.

Filernes indhold:
“Spillekort”: Filen er i A4-format. Før du klipper spillekortene ud, bør du laminere arkene, så kortene holder bedre.
“DISCIPEL spilleregler”: Print og læs disse regler grundigt og sammenlign eventuelt med reglerne for “Varulv” og “Mafia.”
“Fortællers guide”: Den, der leder legen, bør have denne guide på sig.
“Pointtavle”: Det er en fordel af være 2-3 voksne/ledere til at styre legen, og én af dem bør sidde med pointtavlen, som også bruges til at skrive navne og dermed holde styr på hvem der er hvem i legen. Det er nemlig ikke altid nemlig for legens leder at holde styr på det, med mindre han/hun kender gruppen rigtig godt.

Content missing