Skype-interview med Zakæus

600,00 kr.

Zakæus – tolderen, som kravlede op i et træ og mødte Jesus – er klar til at møde menigheden direkte fra Jeriko, i et børnevenligt Skype-interview.

Varenummer (SKU): f0036 Kategori:

Beskrivelse

Zakæus – tolderen, som kravlede op i et træ og mødte Jesus – er klar til at møde menigheden direkte fra Jeriko, i et børnevenligt Skype-interview.
Pakken indeholder en PowerPoint, som består af over 20 individuelle videoklip.
Hvert klip er indstillet til at starte automatisk, når fx præsten klikker på sin fjernbetjening.
Pakken indeholder også samtlige videoklip – og naturligvis et manuskript, så du er klar til at interviewe Zakæus.

Det er vigtigt, efter du har downloadet og udpakket filen, at du inden brug ved en gudstjeneste kører PowerPointen igennem og dels (1) øver dig i overgangene og hvad du vil sige, og (2) får tjekket, at videofilerne rent faktisk starter.

I videoen nævner “Zakæus” en pakke sølvmønter. Disse kan købes i legetøjs- og festudstyrsbutikker.

I denne video ser du et udsnit af de ting, “Zakæus” siger. I den pakke, du modtager, er dialogen klippet op i enkeltdele, og der medfølger et interviewmanuskript:

 

[wonderplugin_video iframe=”https://www.youtube.com/watch?v=gvDwi6uzA7g” lightbox=0 lightboxsize=1 lightboxwidth=960 lightboxheight=540 autoopen=0 autoopendelay=0 autoclose=0 lightboxtitle=”” lightboxgroup=”” lightboxshownavigation=0 showimage=”” lightboxoptions=”” videowidth=600 videoheight=400 keepaspectratio=1 autoplay=0 loop=0 videocss=”position:relative;display:block;background-color:#000;overflow:hidden;max-width:100%;margin:0 auto;” playbutton=”https://forkyndelse.dk/wp-content/plugins/wonderplugin-video-embed/engine/playvideo-64-64-0.png”]

Du kunne også være interesseret i...