Escape Room: Bibelsmugler

1.800,00 kr.

SPILLERE: 4 – 8 spillere.
ALDER: Fra 11 år.
TIDSFORBRUG: 40 – 60 minutter.
Tag på bibelsmugler-mission. Spillet kan bruges som et transportabelt ‘escape room’, i stil med “Fængslet tro”, eller det kan gøres enkelt, som et brætspil ved et bord.
En transportabel, kristent-pædagogisk udgave af de kendte ‘Escape Room.’

3 på lager

Varenummer (SKU): bibelsmugler-1 Kategori: Tag:

Beskrivelse

Åbne Døre Danmark har afprøvet spillet og udtaler: “Spillet har potentiale i vores arbejde… gode opgaver… Fedt at meget af det kører elektronisk og at man kan tjekke sine svar og få hints her.”

Først ser deltagerne en introvideo, som handler om bibelsmugling. Dernæst løser de en test/startopgave, og 4 af spillerne i gruppen får tildelt en særlig “person/karakter”. Det er ikke dem, der alene skal løse opgaverne, men de skal lede hele gruppen i dele af missionen.
Efter introvideo og testopgave venter der 5 kuverter. Én efter en skiftes de 4 udvalgte til at lede gruppen i bibelsmuglermissionen. Bemærk, at enkelte af opgaverne er lidt svære at løse. Opgaverne kræver ikke bibelkundskab men dygtigt samarbejde om at løse puzzles og finde spor.
Spillets gang styres vha en mobiltelefon med adgang til en QR-scanner app. Alle svar og koder indtastes via mobiltelefonen.
I slutningen af spillet får deltagerne adgang til en lille “leg” og en bonusvideo, hvor de ser optagelser fra en faktisk smuglermission. Det er oplagt at afsluttet spillet med fx en bibeltime eller besøg af folk, som kender til bibelsmugling.

KRAV: Kræver ingen forkundskaber om kristendommen, men enkelte af opgaverne er svære at løse.
ANTAL: Fra 4-8 deltagere om ét spil og dermed ét lokale. Ønsker du at flere skal spille, fx samtidig, skal spillet sættes op i flere lokaler eller ved flere borde uafhængigt af hinanden (og skal altså printes i flere udgaver).
UDSTYR: Saks, tape. Og bemærk, at der kræves adgang til mindst én mobiltelefon med internetadgang og en app, der kan scanne QR-koder.

Her et billede fra en juniorklub, som har prøvet “Bibelsmugler.” Her har klubbens ledere pyntet et lokale op som et escaperoom, og med kufferter for at illustrere bibelsmuglingen:

Content missing

Du kunne også være interesseret i...